Kozmetika

Institut za Estetiku i Kozmetologiju "LE PRESTIGE" u svom edukativnom programu koristi samo vrhunsku kozmetiku, kako dekorativnu tako i medicinsku, da bi naši studenti i kandidati radili samo sa najboljim proizvodima, a klijenti bili maksimalno zadovoljni onim što koriste iz našeg asortimana.

KARAJA - Dekorativna kozmetika

KARAJA dekorativna kozmetika osnovana 1985. godine, i trenutno je jedan od lidera u svetu kozmetike. Besprekoran kvalitet i kontinuirana inovacija su primarni ciljevi kompanije. KARAJA percipira potrebe i želje potrošača, proizvodeći najkvalitetniju šminku u strogo kontrolisanim uslovima i uz najfinije sastojke. Jedinstven kvalitet, pouzdanost i širok spektar proizvoda čine KARAJA-u kompanijom koja je spremna da zadovolji Vaše potrebe, i više od toga.

https://www.facebook.com/karaja.srbija

http://www.karaja-make-up.it/

BIODROGA MD

Biodroga proizvodi i tretmani su posebno razvijeni za potrebe kozmetičara sa fokusom na dermatologiji, za kozmetičke salone dermatološke klinike, pre i posle estetsko-plastičnih intervencija. Shodno tome korisnici ove linije su visoko sofisticirana klijentela. Biodroga MD vam nudi inovativnu, visoko naučnu negu kože zasnovanu na medicinskim dokazima iz najnovijih istraživanja o nezi kože direktno ciljane na uzroke raznih kožnih problema. Ovi inzvanredni proizvodi su razvijeni uz podršku švajcarskog lekara dr. Werner Tschollar.

http://www.biodroga.rs/index.html

Ella Bache

Ella Bache је brend za negu kože osnovan u Francuskoj od strane farmaceuta Madam Bache 1936. godine. To je jedna od najstarijih kompanija za negu kože na svetu. Počelo je sa nekoliko ručno rađenim preparatima i salonom u Parizu. Ella Bache brend se od tada znatno raširio i napredovao tako da trenutno nude proizvode dostupne u preko četrdeset zemalja širom sveta.

http://www.ellabache.com.au/

Dr.RIMPLER

Dr. Rimpler je nemacka kozmetika koja se proizvodi u Hanoveru. 42 godine duga tradicija i rasprostranjenost u 44 zemnje sveta svrstala je Dr.Rimpler koymetiku u grupu vodecih pet nemackih kozmetickih brendova. Proizvodi su formulisani u okviru naucnog instituta, Fakulteta za koymetologiju i prestiznog Medicinskog fakulteta u Hanoveru. Kozmeticki preparati se proizvode u najsavremenijem tehnoloskom  pogonu. Precizan inzinjering u Dr.Rimpler Gmbh kompaniji,naucna zasnovanost u formulacijama i inovativnost osnovni su postulati na kojima se baziraju proizvodi Dr.Rimpler,sto je garancija najviseg nivoa kvaliteta.

Kompanija je dobitnik najprestiznijih nagrada u Evropskoj Uniji za proizvodni inzinjering i naucnu formulaciju preparata. Proizvodi su bez parabena i ostalih stetnih supstanci koje narusavaju prirodni metabolizam koze. U proizvodnji se koristi najsavremenija tehnologija koja omogucava ocuvanost i najnestabilnijih aktivnih supstanci u proizvodima. Nanocare tehnologija,NLC sistem lipidnih nosaca i Carparts tehnoloski proces u proizvodnji, za koji je kompanija i vlasnik patenta, omogucavaju duboko prodiranje aktivnih supstanci u tkivo koze, vrhunske efekte nakon tretmana i zastitu koze od negativnih faktora okruzenja.

THALION

Thalion kozmetika poreklom je iz Francuske pokrajine Bretanja. Preparati su bazirani iskljucivo na morskoj vodi,algama,mineralima i ekstrktima biljaka koje rastu na obali mora. THALION kozmetika je prisutna u 55 drzava,sveta na svih 5 kontinenata. Francuski naucnik Rene Kvinton pre vise od 100 godina dokazao da morska flora i ljudski organizam imaju identican sastav minerala. THALION je razvio filozofiju kozmetike i formulaciju proizvoda prilagodio mineralnom sastavu koze.

AMESON - JULIETTE ARMAND

Ameson mesopeel je profesionalni hemijski piling sistem baziran na organskim kiselinama sa ciljem podmladjivanja koze, cineci je prosvetljenijom,sjajnijom i meksom.  Ime linije AMESON proizilazi iz grcke reci AMESOS (trenutno),a to je upravo obaveza firme da proizvodu daju trenutne rezultate. Nakon 23 godine istrazivanja,napredovanja i proizvodnje,predstavljena je AMESON SKIN Medical serija MESOPEEL koja donosi svu dobit nauke medicinsko-estetskim proizvodima. MESOPEEL linija je iz AMESON serije i predstavlja profesionalne hemijske pilinge za regeneraciju,izbeljivanje i hidrataciju koze u 4 faze (priprema,piling,neutralizacija iregeneracija).

INSPIRA:MED

Inspira:med je poznati nemacki brend koji postize vrhunske,profesionalne rezultate i brzo vidljive efekte. Ova kozmetika se bazira na vocnim kiselinama koje deluju na sva tri sloja koze epidermis,dermis i hypodermis. Sve kiseline su puferovane i tretiranjem koze ne izazivaju crvenilo,bol i neprijatno peckanje,a efekt kiselina su vidljivi odmah po tretmanu.

 

ERICSON LABORATORY

Ericson Laboratory postoji u 65 zemalja. U skladu sa klinickim pristupom kozmetici svi aktivni sastojci koji se koriste u Ericon Laboratory pokazuju znacajan stepen tehnicke zrelosti, zamrznuti celijski ekstrakti, Bio Tech enzimi,lipozomi trece generacije,visoko polimerizovana DNA,timulin,GP4G,dodani izvor energije,biljni hormoni za objavljanje ravnoteze hidratacije i sebuma,sastojaka protiv bora,lpida blokiranja proteina itd. Upotreba ovih efikasnih molekula dovela je do znacajnih inovacija u oblasti proizvoda za negu koze.

//

Kontakt

Adresa

Beograd, Knez Mihajlova 19